Termeni & Conditii

Compania care detine si administreaza site-ul www.smart-pack.ro, denumit in continuare SMART PACK, este S.C. ROBIZ PACK S.R.L. , inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J1/362/2016 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO35933819.

SMART PACK isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare in prealabil.


Conditii de utilizare al site-ului SMART PACK

Utilizare, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul SMART PACK, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Continut site

SMART PACK face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiiile au caracter informativ, desi unul din obiectivele companiei este de a prezenta cu o cat mai mare acuratete specificatiile produselor, pot contine accesorii neincluse in pachetele standard.

Site-ul SMART PACK si toate informatiile continute sunt proprietate a companiei ROBIZ PACK

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului SMART PACK sau de a afecta performantele serverelor pe care ruleaza site-ul SMART PACK, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor ROBIZ PACK va initia procedurile de cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Utilizator si ROBIZ PACK va fi rezolvat pe cale amiabila, iar in cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din SEBES.

Sugestii si Reclamatii

Intrucat parerile dumneavoastra sunt importante pentru noi, va rugam sa ne transmiteti pe adresa de e-mail contact@smart-pack.ro , orice sugestie sau reclamatie pe care o aveti legata de activitatea noastra.

Deasemenea pentru o cat mai buna informare privind protectia consumatorilor, aveti la dispozitie site-ul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor : www.anpc.gov.ro , cat si numarul de de telefon, cu apelare gratuita, pentru INFO-Consumator 0800 080 999

Dispozitii finale

ROBIZ PACK isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului SMART PACK, a structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Pentru alte detalii sau lamuriri, va rugam sa trimiteti un mesaj la adresa contact@smart-pack.ro